Om GadgetBiksen.dk

Verden er ikke blevet mindre indviklet for små og mellemstore virksomheder, der er afhængige af computere og internet. Tværtimod! Voksende datamængder. Virus. Sikkerhedsproblemer og ødelæggende internet nedbrud og meget mere. Hertil kommer at udviklingen går så hurtigt, at det er svært at følge med, hvis du ikke har IT som speciale. Du riskerer derfor at gå glip af nye muligheder, der ikke alene kan øge din konkurrenceevene, men også spare dig for mange penge og ærgelser.

Det er her Cantea Wallin kommer ind i billedet!

IT samarbejdspartner

Cantea Wallin har kunder i stort set alle brancher på Sjælland og brofaste øer. Vores primære arbejdsområde er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med computer- og internetopgaver af alle slags.

Specialer

Vi er specialister i virtualiseringssystemer bygget op omkring VMware ESXi server, bl.a. med virtualisering af Windows Server, Exchange, Linux samt meget andet.

IT Support

Vi udfører hosting af mail samt hjemmesider, onlinebackup, salg af hard- og software samt drift og vedligehold af IT-systemer.

BookPC

Cantea Wallin driver et bookingsystem til booking af lånercomputere på folkebiblioteker landet over – for tiden ca. 140 biblioteker i Danmark og Norge

Altid til at få fat i

Vi gør os umage for at være tillidsvækkende, teknisk velfunderede, jordnære, flinke og pålidelige. Desuden er vi altid til at få fat i, og kommer i en fart, hvis der er brug for det.